Fylld fläskytterfilé med örtpotatis
12
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Frukt och grönsaker kan man unna sig hur mycket som helst. Ett tips är att blanda frukt i maten så får man variation och en härlig sötma. Här är det gurka och melon i salladen som bryter fint mot sältan i fetaosten.
Ingredienser
Potatis
800 g
Rosmarin
1 tsk
Oregano
1 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Rapsolja
1 msk
Fläskfilé
600 g, fläskytterfilé
Margarin flytande 80%
2 tsk
Salladsost (feta) 10%
75 g
Soltorkade tomater i olja, avrunna
8 st
Oliver i saltlag
10 stor(t)/stora, gröna
Rosmarin
2 msk, färsk
Sallad
70 g, 1 påse blandad sallad
Gurka
1 bit(ar)
Nätmelon
¼ st
Citron
1 st
Honung, flytande
2 tsk