Foto av Gnocchi med tomater och salami från WW ViktVäktarna

Gnocchi med tomater och salami

12
12
12
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Gnocchi med tomat, spenat, salami och solroskärnor, snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Potatisgnocchi

250 g

Schalottenlök

2 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Olivolja

1 msk

Salami 33%

4 skiva(or)

Cocktailtomater

10 st

Spenat

150 g

Solroskärnor

2 msk, hela kärnor, eller pumpafrön

Instruktioner

  1. Koka gnocchin. Finhacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn löken. Skär salami i bitar och stek med löken. Dela tomaterna och lägg ner i stekpannan. Krydda med salt och peppar. Rosta solroskärnor i en torr stekpanna. Blanda gnocchi med tomater och babyspenat. Strö över solroskärnor. Tips! Byt ut salami till 60 g mozzarella och du har väldigt god vegetarisk rätt.