[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Gnocchi med tomater och salami från WW ViktVäktarna

Gnocchi med tomater och salami

12
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Gnocchi med tomat, spenat, salami och solroskärnor, snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Potatisgnocchi

250 g

Schalottenlök

2 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Olivolja

1 msk

Salami 33%

4 skiva(or)

Cocktailtomater

10 st

Spenat, förvälld/fryst

150 g

Solroskärnor

2 msk, hela kärnor, eller pumpafrön

Instruktioner

  1. Koka gnocchin. Finhacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn löken. Skär salami i bitar och stek med löken. Dela tomaterna och lägg ner i stekpannan. Krydda med salt och peppar. Rosta solroskärnor i en torr stekpanna. Blanda gnocchi med tomater och babyspenat. Strö över solroskärnor. Tips! Byt ut salami till 60 g mozzarella och du har väldigt god vegetarisk rätt.