
Grillade grönsaker med getostdipp
9
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Aubergine är fantastiskt gott att grilla, och tillsammans med denna krämiga getostdipp kan vi med en viss säkerhet påstå att perfektion har uppnåtts!
Ingredienser
Aubergine
2 medelstor(t)/medelstora
Vitlök
2 klyfta(or)
Olivolja
2 tsk
Ajvar relish
4 msk
Paprikapulver
2 tsk
Ras el hanout
2 tsk
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 tsk, ½-1 tsk
Vatten
3 msk
Zucchini (squash)
2 medelstor(t)/medelstora
Turkisk yoghurt 3,5%
2 dl
Getost (chèvre)
150 g
Vitlök
2 klyfta(or)
Chilipulver
2 tsk
Basilika
1 knippe(n)