Foto av Japansk wok från WW ViktVäktarna

Japansk wok

14
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vad sägs om japanskt? Kött och purjo i teriyakisås med vildris - väldigt gott och enkelt!

Ingredienser

Skinkstek, benfri (fett bortskuret)

500 g

Rapsolja

2 tsk

Ris, okokt

3 dl

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Sesamfrön

2 msk

Teriyakisås

1½ dl

Sockerärter

250 g

Japansk soja

1 msk, japansk

Instruktioner

  1. Koka ris. Strimla kött och purjo. Stek köttet i oljan, tillsätt purjo och sesamfrö, låt det steka i slutet. Häll på teriyakisåsen och låt det koka upp. Servera med ris, sockerärter och soja.