Foto av Kantarell- och baconpasta från WW ViktVäktarna

Kantarell- och baconpasta

13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Pasta med kantareller, bacon och parmesan är lätt att svänga ihop och smakar ljuvligt.

Ingredienser

Pasta okokt (makaroner)

250 g

Kantareller

250 g

Lök

1 st, röd/röda

Margarin flytande 80%

1 tsk

Bacon, stekt

8 skiva(or), avrunnen/avrunnet

Äpple

2 medelstor(t)/medelstora

Matlagningsyoghurt 8%

2 dl

Parmesanost

1 dl

Instruktioner

  1. Koka pastan enl förp. Rensa svampen, strimla löken och tärna äpplet. Stek lök och svamp i margarin. Låt äpplet steka med någon minut i slutet. Lägg pastan på tallrik, toppa med svampröran och bacon. Servera med yoghurt blandad med ost.