[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Kasslerpanna från WW ViktVäktarna

Kasslerpanna

8 - 10
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En "panna" med kassler, äpple och kiwi. Fruktig och god med mättande couscous.

Ingredienser

Kassler (fett bortskuret)

360 g

Rapsolja

1 tsk

Äpple

2 medelstor(t)/medelstora

Kiwi

2 st

Katrinplommon

8 st

Fraiche 5%

2 dl

Chilipeppar

1 tsk

Paprikapulver

1 tsk

Chilisås, tomat

2 msk

Couscous, okokt

1½ dl

Instruktioner

  1. Strimla kasslern. Hetta upp oljan i en låg vid panna och fräs kasslern lätt. Sänk värmen. Lägg i tärnade äpplen, kiwi och katrinplommon. Häll på ett par msk vatten. Låt allt puttra ihop under lock 6-7 min. Rör i fraiche och kryddor och sjud ytterligare någon minut. Koka couscousen. Servera med grönsallad.