Foto av Korv- och äppelpytt från WW ViktVäktarna

Korv- och äppelpytt

11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En somrig pytt i panna med bland annat korv, äpple, sockerärter och rädisor.

Ingredienser

Potatis

800 g

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Sockerärter

150 g

Rädisor

1 knippe(n)

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Korv 9%

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Bladpersilja

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Koka potatis och låt svalna.
  2. Tärna grönsaker, potatis, äpple och korv.
  3. Stek grönsaker i margarin tills de börjar mjukna. Lägg ner korv, potatis och äpple, stek ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  4. Toppa med klippt bladpersilja vid servering.