Foto av Kotlett med ugnsbakade rotfrukter från WW ViktVäktarna

Kotlett med ugnsbakade rotfrukter

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Det är så enkelt att göra rotfruktslåda och du kan ha den till massor. Testa dagens recept med saftig kotlett. Bra mat som mättar länge.

Ingredienser

Potatis

1 st

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Fänkål

1 bit(ar)

Palsternacka

1 medelstor(t)/medelstora

Olivolja

1 tsk

Honung

1 tsk

Fläskkotlett, fett bortskuret

125 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Kidneybönor, konserv

1 dl

Instruktioner

  1. Dela potatis, morötter, fänkål och palsternacka i mindre bitar. Lägg i en ugnsform. Blanda olja, honung, salt, peppar och droppa över grönsakerna. Sätt in i ugn, 225° ca 20 min, rör om någon gång under tiden. Krydda kotletten med salt och peppar och bryn i margarin. Häll bönorna över rotfruktsblandningen, servera med kotlett och sallad.