Foto av Lövbiffsrulader med pepparsås från WW ViktVäktarna

Lövbiffsrulader med pepparsås

12
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Saftig lövbiff är kanske inte något du säger så ofta. Här är det dock sant. Tillsammans med färskoströra och grönpepparsåsen blir det härligt gott.

Ingredienser

Potatis

800 g

Lövbiff

500 g

Färskost 11%

150 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Basilika

2 msk

Margarin flytande 80%

1 msk

Haricots verts

400 g

Schalottenlök

2 st

Margarin flytande 80%

1 msk

Grönpeppar

1 msk, 1/2 - 1 msk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Japansk soja

2 tsk

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Lägg ut lövbiffen och krydda med salt och peppar. Blanda samman färskost med vitlök och basilika. Bred det på lövbiffen och rulla ihop, fäst med en tandpetare. Bryn dem i margarin och lägg över i en ugnsform och stek i ugn 175° ca 15 min. Tillaga haricots verts. Fräs löken i margarin utan att den tar färg. Lägg i grönpeppar och låt fräsa med ½ min. Häll på grädde och soja. Låt såsen sjuda ett par min och smaka av med salt och peppar. Servera ruladerna med potatis, bönor och sås.