Matig tonfisksallad med kaprisdressing
5
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En matig tonfisksallad med rostad potatis och brysselkål, edamamebönor, ägg och så klart tonfisk. Dessutom en smarrig fil- och kaprisdressing och hyvlad parmesan.
Ingredienser
Lök
2 medelstor(t)/medelstora, silverlök
Brysselkål
250 g
Potatis
500 g
Rapsolja
1 msk
Edamamebönor
150 g
Ägg
4 st
Fil, lättfil 0,5%
1½ dl
Kapris
2 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Senap (dijon)
1 msk
Spenat, färsk
100 g
Tonfisk i vatten
2 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Bladpersilja
1 knippe(n)
Parmesanost
1 dl