Foto av Matvete med grönsaker och grönmögelost från WW ViktVäktarna

Matvete med grönsaker och grönmögelost

12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Missa inte rödbetorna i denna smarriga salladen. De ger både fin smak och färg.

Ingredienser

Matvete okokt

¾ dl

Butternutpumpa

1 bit(ar)

Rödbetor, färska

4 st

Champinjoner

50 g

Purjolök

medelstor(t)/medelstora

Olivolja

1 tsk

Spenat, färsk

1 dl

Ädelost 30%

40 g, grönmögelost

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär pumpa i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar. Ställ in i ugn ca 15 min tills pumpabitarna är mjuka. Koka matvete. Koka rödbetor med skal på. Skär svampen på hälften. Strimla purjolök. Fräs svamp och purjolök i olja. Skala rödbetor och skär i kvartar. Lägg matvete och grönsaker på en tallrik. Smula över ost och krydda med salt och peppar.