Portabelloburgare med tomataioli
11
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Så gott! Så enkelt! Dessa vegetariska burgare måste testas oavsett om du är vegetarian eller ej. Saftiga portabellosvampar toppade med avokado, paprika och en aioli på soltorkade tomater. Är du vegan byter du enkelt ut majonnäsen mot en vegansk variant och vips så har du en vegansk burgare som får det att vattnas i munnen på vem som helst!
Ingredienser
Soltorkade tomater i olja, avrunna
6 st
Majonnäs, lätt 30%
1 dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Rapsolja
2 tsk
Portabello
4 stor(t)/stora
Hamburgerbröd
4 normalstor(t)/normalstora
Paprika
1 st, röd
Avokado
1 liten(t)/små
Ruccola
70 g