ViktVäktarna - Ratatouille och quornfilé

Ratatouille och quornfilé

2
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Vegetarisk pytt med en mängd grönsaker. Istället för att skålla tomaterna kan du använda en burk med hela konserverade tomater istället. Enkelt och lätt!

Ingredienser

Aubergine

1 medelstor(t)/medelstora

Zucchini (squash)

2 medelstor(t)/medelstora

Paprika

3 st, röd,gul, paprika

Tomat

6 st, skållade, skalade

Schalottenlök

2 st

Vitlök

2 klyfta(or)

Olivolja

2 tsk

Grönsaksbuljong

1 dl

Timjan

2 msk, ett par kvistar

Quornfilé

400 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Instruktioner

  1. Skala aubergine och skär den och övriga grönsaker i lagom bitar. Finhacka lök och vitlök. Fräs lök och alla grönsaker i olja ett par min. Häll på buljong och några timjankvistar. Låt sjuda ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Stek quornfilén i margarin, krydda. Servera med ratatouille.