Foto av Skinkinlindad fläskfilé från WW ViktVäktarna

Skinkinlindad fläskfilé

12
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Detta kanske ser avancerat ut men är superenkelt. Bryn filén, dela den och linda rökt skina runt bitarna och in i ugnen. Enkelt och smakrikt!

Ingredienser

Fläskfilé

125 g

Margarin flytande 80%

½ tsk

Skinka

2 skiva(or)

Fraiche 5%

3 msk

Balsamvinäger

1 tsk

Basilika

1 msk

Kycklingfond

1 tsk

Ris, kokt

1½ dl

Broccoli

½ stånd

Paprika

½ st

Instruktioner

  1. Dela filén i 2 bitar och bryn i margarin, krydda med salt och peppar. Linda rökt skinka runt filén och lägg i en ugnssäker form. Vispa samman fraiche, vinäger, hackad basilika och fond, häll det i formen. Tillaga i ugn 225 grader ca 10 min. Servera med kokt ris, broccoli och paprika.