Foto av Tikka wrap från WW ViktVäktarna

Tikka wrap

8
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Currydoftande kycklingwrap med läcker yoghurtsås. En härligt fräsch och lättlagad måltid.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g

Currypasta

2 msk, tikka masala

Rapsolja

2 tsk

Tortillabröd

4 stor(t)/stora, á 70 g

Sallad

70 g, machésallad

Tomat

2 st, gärna plommontomat

Gurka

1 st

Yoghurt naturell 0,5%

2 dl

Mynta

½ msk, färsk, hackad

Mango chutney

1 tsk

Instruktioner

  1. Börja med raitasåsen; Riv 1/2 gurkan grovt och låt den rinna av i en sil. Blanda ihop det med yoghurt, mynta och mango chutney. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering. Skär kycklingen i tärningar och stek tillsammans med currypastan i oljan tills den är genomstekt. Lägg kycklingen i en sil och låt överflödig olja rinna av. Hacka grönsakerna och skölj salladen. Värm bröden i en torr stekpanna några sekunder på varje sida. Bred på raita på bröden, fördela kyckling och grönsaker ovanpå och rulla ihop till wraps och servera.