ViktVäktarna - Tonfisksallad med haricots verts och bulgur

Tonfisksallad med haricots verts och bulgur

5
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Denna läckra tonfisksallad med citron- och tahinidressing är perfekt till lunch!

Ingredienser

Bulgur, okokt

2 dl

Haricots verts

300 g

Tonfisk i vatten

2 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Tahini, med salt

2 msk

Citron

1 st

Honung, flytande

1 tsk

Vatten

2 msk

Bladpersilja

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
  2. Blanchera haricots verts. Blanda ihop med bulgur och avrunnen tonfisk.
  3. Vispa ihop tahini, rivet skal och saft från citron, honung och vatten. Smaka av med salt och peppar. Ringla över salladen och toppa med hackad persilja.