Foto av Torskrygg med chiligrönsaker från WW ViktVäktarna

Torskrygg med chiligrönsaker

8
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Gott med lite hetta till torsken får du med denna röran.

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Torsk

600 g, torskrygg

Margarin flytande 80%

1 msk

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora, liten

Paprika

2 st, liten gul och röd

Spenat, färsk

70 g, 1 påse

Rapsolja

1 msk

Vitlök

1 klyfta(or)

Sweet chilisås

3 msk, 2-3 msk

Persilja

2 msk, bladpersilja

Instruktioner

  1. Koka riset. Strimla purjo och paprika, tärna squash. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs grönsakerna. Krydda med salt och pressa över vitlök. Blanda ner chilisåsen. Krydda fisken med salt och peppar. Stek i margarin, lägg upp på tallrik. Lägg grönsakerna ovanpå och servera med ris. Garnera med bladpersilja.