Foto av Turkisk kyckling från WW ViktVäktarna

Turkisk kyckling

8
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Med en touch av turkiska kryddor gör du denna enkla kycklingrätt till en liten festmåltid.

Ingredienser

Potatis

10 st

Paprika

2 st

Lök

1 st, gul/gula

Tomat

3 st

Kycklingkött utan skinn

600 g

Salt

1 tsk

Peppar

1 krm

Grillkrydda

2 krm

Vatten

1 dl

Hönsbuljongtärning

1 st

Timjan

1 msk

Instruktioner

  1. Skär potatis, paprika, lök och tomat i skivor. Lägg allt i en långpanna. Lägg kycklingbitar överst och krydda med salt, peppar och grillkrydda. Häll över vatten och buljong. Tillaga i ugn 200 grader ca 30 minuter. Garnera med timjankvistar vid servering.