Foto av Varm potatissallad från WW ViktVäktarna

Varm potatissallad

8
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Potatissallad är inte bara för sommaren. Denna varma variant kan du äta när du vill. Otroligt gott med ost och kvargröran till.

Ingredienser

Potatis

1000 g

Vitlök

3 klyfta(or), 3-4 st

Rapsolja

2 tsk

Paprika

2 st

Tomat

2 st

Sockerärter

2 dl

Balsamvinäger

2 msk

Örtkryddor

1 msk, färska

Oliver i saltlag

1 dl, svarta

Kvarg naturell 1%

2 dl

Salladsost (feta) 10%

100 g

Instruktioner

  1. Lägg potatis i bitar och vitlöksklyftor i skivor i en långpanna. Droppa över olja, krydda med salt och peppar. Ställ in i ugn 225°, ca 15-20 min. Fyll på med paprika i bitar, tomater i klyftor och sockerärter. Låt stå i ugnen tills allt är mjukt. Rör i balsamvinäger, färska hackade örtkryddor och oliver. Blanda samman mosad salladsost med kvarg, salt och peppar och servera till.