ViktVäktarna - Wraps med äggröra

Wraps med äggröra

5
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En tunnbrödswrap fylld med en krämig röra på yoghurt, kokt ägg, ättiksgurka, senap och dill. Lika gott under ett parasoll på balkongen som på picknickfilten på stranden!

Ingredienser

Ägg

8 st

Salladslök

2 st

Dill

1 knippe(n)

Grekisk yoghurt 0%

1 dl

Inlagd gurka

4 msk, hackad

Senap

1 msk

Tunnbröd med surdeg

4 st

Romansallad

4 blad

Instruktioner

  1. Koka ägg så att de blir precis hårdkokta.
  2. Finhacka salladslök och dill.
  3. Ta äggulan ur äggen och blanda med yoghurt, hackad gurka, senap, salladslök och dill. Krydda med salt och peppar.
  4. Hacka äggvitan och blanda ner i röran.
  5. Fördela röran i bröden. Strimla sallad och lägg på bröden. Vik eller rulla ihop.