Yoghurtmarinerad kotlett
4
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Yoghurt- och koriandermarinerad kotlett med frisk vitlöks- och myntasås. Couscousen till blir härligt gulfärgad med gurkmeja, och servera gärna en god sallad till!
Ingredienser
Fläskkotlett, fett bortskuret
500 g
Margarin flytande 80%
2 tsk
Lök
½ st, gul/gula
Yoghurt naturell 0,5%
7 dl
Spiskummin
1 tsk
Gurkmeja
1 tsk
Koriander
1 tsk
Salt
1 tsk
Cayennepeppar
1 krm
Japansk soja
2 msk
Honung, flytande
1 msk
Vitvinsvinäger
1 tsk
Vitlök
2 klyfta(or)
Persilja
3 msk, färsk, hackad
Mynta
1 msk, färsk, hackad