Foto av Brysselkålssallad med salladsost och fikon från WW ViktVäktarna

Brysselkålssallad med salladsost och fikon

4
4
4
SmartPoints per portion
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Gillar du brysselkål kommer du att älska denna sallad! Gillar du inte brysselkål kan den kanske omvända dig. Dressad med en syrlig dressing och toppad med ost och fikon kan det ju inte bli fel!

Ingredienser

Brysselkål

500 g

Bladpersilja

2 msk

Olivolja

2 msk

Balsamvinäger

4 msk, vit

Apelsin

1 st, 4 msk pressad

Salt

½ tsk

Peppar

½ krm

Salladsost (feta) 10%

100 g

Fikon, färska

3 st

Instruktioner

  1. Strimla brysselkål fint och lägg i en skål. Strö över persilja och häll på olja, balsamico, pressad apelsin, salt och peppar. Blanda runt.
  2. Smula över ost. Skär fikon i bitar och lägg på toppen av salladen.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!