Foto av Tonfisksallad med haricots verts och bulgur från WW ViktVäktarna

Tonfisksallad med haricots verts och bulgur

6
6
6
SmartPoints per portion
Total tid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Denna läckra tonfisksallad med citron- och tahinidressing är perfekt till lunch!

Ingredienser

Bulgur, okokt

2 dl

Haricots verts

300 g

Tonfisk i vatten

2 burk(ar)

Tahini

2 msk

Citron

1 st

Honung, flytande

1 tsk

Vatten

2 msk

Bladpersilja

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
  2. Blanchera haricots verts. Blanda ihop med bulgur och avrunnen tonfisk.
  3. Vispa ihop tahini, rivet skal och saft från citron, honung och vatten. Smaka av med salt och peppar. Ringla över salladen och toppa med hackad persilja.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!