Foto av Torsk med riven pepparrot och sparris från WW ViktVäktarna

Torsk med riven pepparrot och sparris

10
Points®
Total tid
0 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En rätt med få ingredienser, men mycket smak i form av färsk pepparrot. Just torsk och pepparrot passar väldigt bra ihop, så var generös.

Ingredienser

Potatis

800 g

Pepparrot

1 bit(ar)

Sparris

1 knippe(n)

Torsk

500 g

Smör

4 msk

Sallad

1 dl

Instruktioner

  1. Koka potatisen.
  2. Riv pepparroten.
  3. Koka sparrisen hastigt i lättsaltat vatten.
  4. Stek fisken i smör, salta och peppra.
  5. Servera fisken med potatis och sparris och skeda över lite av stekfettet.
  6. Toppa fisken rejält med riven pepparrot.