[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

Viktväktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Riktlinjer Community | WW ViktVäktarna

Riktlinjer för Community

Välkommen! Vi är så glada att du har bestämt dig för att delta i vårt Community. Medlemmarna kommer till Community för inspiration, stöd och hjälp på sin resa mot hälsosamma vanor. Reglerna nedan är avsedda för att säkerställa att Community som en välkomnande och säker plats. Inlägg som strider mot våra riktlinjer kommer att tas bort.

Genom att delta, håller du med om att följa alla våra riktlinjer, som ingår i våra användarvillkor. Om du inte följer dessa riktlinjer förbehåller vi oss rätten att ta bort eventuella inlägg eller kommentarer och / eller upphäva eller avsluta ditt deltagande i Community.

VAR SNÄLL. Var vänlig mot alla du möter, även om du inte håller med deras åsikter. Försök att uppmuntra medlemmar att göra framsteg, kom ihåg - vi sitter alla i samma båt! Använd inte språk eller bilder som andra medlemmar kan betrakta som hot, missbruk, trakasserier, hat, rasistiskt eller etniskt stötande mot andra medlemmar eller mot WW ViktVäktarna. Hot och våld och användande av fult språk som personliga attacker tolereras inte. Om du inte håller med en annan medlems åsikter och föredrar att inte se deras inlägg, kan du helt enkelt ta bort dem från ditt flöde genom att välja "blockera medlem" - de ser inte att du gör detta!
ANVÄND EN ANNAN PLATFORM FÖR POLITISKA ÄNDAMÅL. Vi förstår att politik diskuteras varmt i sociala medier, men kom ihåg att medlemmarna kommer till Community för vägledning och stöd i deras hälsoresa. Var vänlig och skapa inte inlägg som handlar om politisk ställning. Om du väljer att prata om politik, ange tydligt hur dessa problem påverkar din hälsoresa, annars kan posten eller kommentaren tas bort. Andra icke-viktrelaterade inlägg är alltid tillåtna så länge de inte bryter mot dessa riktlinjer.
RIKTLINJER FÖR BILDER. Utöver övriga riktlinjer som även gäller bilder begränsar vi visst naket innehåll eftersom vissa personer inom vår community kan vara känsliga för den här typen av innehåll. Bilder i underkläder är endast tillåtna så länge de är kompletta och inte kan väcka anstöt eller upplevas som provocerande. Bilden får inte ha ett sexuellt syfte. 
REKLAM ELLER SPAM ÄR INTE TILLÅTET. Var vänlig och håll Community fritt från reklam eller andra kommersiella syften. Lägg inte in länkar till e-handelswebbplatser, insamlingsinsatser och välgörenhetsprojekt etc. Medlemmar får dela med sig av produkter som har hjälpt på sin resa så länge det inte är för personlig ekonomisk vinning. Vi strävar efter att hålla plattformen annonsfri.
LÄGG INTE UT INFORMATION KOPIERAT AV ANDRA. Var medveten om att om du skickar in eller länkar till upphovsrättsskyddad information kan du hållas ansvarig gentemot informationsägaren. WW® ansvarar inte för några inlägg som bryter mot upphovsrättslagar. Upphovsrättskyddad information kan innefatta innehåll från en annan webbplats, ett recept från en bok eller bilder. Om du ser ett recept med Pointsvärden som en annan medlem har skapat, var uppmärksam på att WW ViktVäktarna inte har validerat dessa värden.
LÄGG INTE UT INFORMATION SOM BRYTER MOT ANDRAS INTEGRITET. Tänk på andras integritet och lägg inte ut något som avslöjar någons personliga uppgifter, till exempel deras fullständiga namn, telefonnummer, e-postadress eller bostadsadress, eller kreditkortsnummer, andra medlems bilder eller annan information utan deras medgivande. WW ViktVäktarna är inte ansvarig för någon av dina egna privata uppgifter du väljer att dela med andra medlemmar.

Vanliga frågor

Vad ska jag göra om jag ser något jag inte håller med?

Om du ser ett inlägg eller en kommentar som du är oense med, bläddrar du förbi den. Alternativt kan du blockera medlemmen genom att trycka på de tre punkterna bredvid användarnamnet. I framtiden kommer inte dessa medlemmars inlägg och kommentarer att visas i ditt flöde. De kommer inte heller att kunna se dina inlägg och kommentarer. Oroa dig inte, de vet inte att du har blockerat dem.

Vad ska jag göra om jag ser något som jag anser bryter mot riktlinjerna?

Om du ser ett inlägg eller en kommentar som bryter mot någon av ovanstående regler, rapportera det som olämpligt så kommer våra moderatorer att granska detta. Om ett inlägg är olämpligt klickar du på den tre punkterna och trycker på "Rapportera inlägg". Om en kommentar är olämplig, svep till vänster på iOS och på Android gör en lång tryckning för att rapportera.

Vad ska jag göra om jag ser någon som behöver hjälp?

Om du anser att en medlem behöver hjälp klickar du på de tre punkterna och trycker ”Rapportera inlägg” och välj alternativet ”Medlem kan behöva hjälp”. Om det är en kommentar, svep till vänster på iOS och på Android gör en lång tryckning för att ”Rapportera kommentar” och välj alternativet ”medlem kan behöva hjälp”. Vår kundservice kommer sedan granska ärendet.