[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Riktlinjer Community | WW ViktVäktarna

Riktlinjer för Community

Välkommen! Vi är så glada att du har bestämt dig för att vara en del av vår gemenskap och vårt Community. Community är vår sociala plattform i WW-appen och hit kommer medlemmar för att få inspiration och stöd på sin vikt- och hälsoresa. Det är en speciell plats där medlemmar delar sina utmaningar och glädjeämnen, och där man blir påhejad av andra i samma situation. Reglerna nedan är avsedda för att säkerställa att vårt Community är en välkomnande och säker plats för alla.

Genom att delta godkänner du att följa alla våra Riktlinjer för Community, som ingår i våra användarvillkor. Om du inte följer dessa riktlinjer förbehåller vi oss rätten att ta bort eventuella inlägg och/eller kommentarer och/eller avsluta ditt deltagande i vårt Community. Hjälp oss att se till att ViktVäktarna och vårt Community är en trygg och inkluderande plats för alla.


 1. VAR SNÄLL. Var vänlig mot alla du möter, även om du inte delar deras åsikter. ViktVäktarnas Community är en plats där du kan dela din vikt- och hälsoresa med andra och vi uppmuntrar dig att dela dina tips och erfarenheter. Du kan också uppmuntra och stötta andra medlemmar genom att lika och kommentera. Var också vänlig och konstruktiv när du kommenterar vårt varumärke och vårt program.

 2. DISKRIMINERA INTE. ViktVäktarna tolererar inte diskriminering eller hatretorik baserat på, men inte begränsat till, ras, färg, religion, tro, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung, ålder, funktionshinder eller fysiskt utseende.

 3. ANVÄND LÄMPLIGT SPRÅK, BILDER OCH HANDLINGAR. Använd inte språk, bilder eller ljud som är sexuellt explicita eller inbjudande, hotande, kränkande, trakasserande, hatiska, rasmässigt eller etniskt stötande. Detta inkluderar användning av grovt eller diskriminerande språk, användarnamn, bilder, videobakgrunder, kläder och bilder.

 4. HÅLL DET RENT. Nakenhet är förbjudet. På Community är bilder i underkläder eller badkläder tillåtna så länge de inte är sexuella.

 5. BEVARA FÖRTROENDE OCH SÄKERHET. Hot om våld och förföljelse av något slag kommer inte att tolereras och kommer att resultera i avlägsnande från Community.

 6. UNDVIK POLITIK. Använd inte denna plattform för att värva, lobba och/eller marknadsföra politiska kampanjer eller individer. Politiska inlägg eller kommentarer är förbjudna.

 7. RESPEKTERA ALL ANDLIG/RELIGIÖS TRO. Tänk på att medlemmar kommer till ViktVäktarna från en mängd olika bakgrunder och övertygelser. Vänligen skapa inte inlägg och/eller kommentarer som har för avsikt att påtvinga religiös övertygelse på andra eller kritisera någon annans brist på religiös övertygelse.

 8. SÄG NEJ TILL SPAM. ViktVäktarnas Community är reklamfritt/fritt från kommersiella budskap. Lägg inte upp länkar till e-handelswebbplatser, reklammaterial, nätfiske, pyramidspel, insamlingar och välgörenhetsinsatser eller någon annan form av värvning. Medlemmar får dela produkter som har hjälpt dem på deras resa så länge det inte finns några kampanjkoder kopplade till en produkt – alla kampanjkoder är förbjudna.

 9. RESPEKTERA UPPHOVSRÄTTSLIGT MATERIAL. Var medveten om att om du publicerar eller länkar någon upphovsrättsskyddad information kan du hållas ansvarig av informationägaren. ViktVäktarna ansvarar inte för inlägg som bryter mot upphovsrättslagar. Upphovsrättsskyddad information kan inkludera innehåll från en annan webbplats, ett recept från en bok, bilder och immateriella rättigheter. Om du ser recept med Points®värden som en annan medlem har skapat, ska du veta att ViktVäktarna inte har validerat dessa värden.

 10. RESPEKTERA ANDRAS INTEGRITET. Var uppmärksam på andras integritet och lägg inte upp något som avslöjar någons personliga information såsom deras fullständiga namn, telefonnummer, e-postadress eller bostadsadress, socialförsäkrings- eller kreditkortsnummer, andra medlemmars foton eller annan information utan deras samtycke. ViktVäktarna ansvarar inte för den privata information som du väljer att dela med andra medlemmar.

 11. VIKTVÄKTARNA ÄR FÖR VUXNA. ViktVäktarna är utformat för vuxna över 18 år. Du får inte registrera dig för ett medlemskap om du är under 18 år. Vi kommer att avsluta alla medlemskap där vi blir medvetna om att personen är under 18 år.

 12. FÅ MEDICINSKA RÅD AV LÄKARE. Det är förbjudet att dela eller erbjuda någon form av fysisk eller psykisk hälsobedömning, diagnos, behandling eller råd till andra medlemmar (även om du är en licensierad eller registrerad läkare eller delar samma medicinska tillstånd). ViktVäktarna är inte ett forum för att tillhandahålla professionell medicinsk eller mental hälsorådgivning, diagnos eller behandling. Rådfråga alltid till din läkare för alla sådana frågor, bekymmer och råd.


Om du upplever att en annan medlem bryter mot dessa riktlinjer på en workshop, rapportera till coachen.

På Community i appen kan du rapportera andra medlemmars inlägg genom att klicka på menyn med tre punkter och trycka på "Rapportera inlägg". Om du föredrar att inte se en annan medlems inlägg, ta helt enkelt bort dem från ditt flöde genom att välja "Blockera medlem" efter att ha tryckt på menyn med tre punkter bredvid användarnamnet. Framöver kommer dessa medlemmars inlägg och kommentarer inte att visas i ditt flöde. De kommer inte heller att kunna se dina inlägg och kommentarer. Oroa dig inte, de kommer inte att veta att du har blockerat dem.