[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Riktlinjer Community | WW ViktVäktarna

Riktlinjer för Community

Välkommen! Vi är så glada att du har bestämt dig för att vara en del av vårt Community. Medlemmarna kommer till vårt Community för inspiration, stöd och hjälp på sin resa mot hälsosamma vanor. Reglerna nedan är avsedda för att säkerställa att vår Community är en välkomnande och säker plats för alla.

Genom att delta, håller du med om att följa alla våra riktlinjer, som ingår i våra användarvillkor. Om du inte följer dessa riktlinjer förbehåller vi oss rätten att ta bort eventuella inlägg eller kommentarer och / eller upphäva eller avsluta ditt deltagande i vår Community.

VAR SNÄLL. Var vänlig mot alla du möter, även om du inte håller med deras åsikter. Försök att uppmuntra medlemmar att göra framsteg, kom ihåg - vi sitter alla i samma båt! Community är en plats att dela din viktresa med andra och vi uppmuntrar dig att dela dina tips och erfarenheter.

DISKRIMINERA INTE. ViktVäktarna tolererar inte diskriminering eller hatretorik baserat på, men inte begränsat till, ras, färg, religion, tro, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung, ålder, funktionshinder eller fysiskt utseende.


ANVÄND LÄMPLIGT SPRÅK, BILDER OCH HANDLINGAR. Använd inte språk, bilder eller ljud som är sexuellt explicita eller inbjudande, hotande, kränkande, trakasserande, hatiska, rasmässigt eller etniskt stötande. Detta inkluderar användning av grovt eller diskriminerande språk, användarnamn, bilder, videobakgrunder, kläder, inriktning och bilder.

HÅLL DET RENT. Nakenhet är förbjudet. På Community är bilder i underkläder eller badkläder tillåtna så länge de inte är sexuella.

BEVARA FÖRTROENDE OCH SÄKERHET. Hot om våld och förföljelse av något slag kommer inte att tolereras och kommer att resultera i avlägsnande från Community.

UNDVIK POLITIK. Även om vår viktminskning och vårt välmående påverkas av vår omgivning, använd inte denna plattform för att värva, lobba och/eller marknadsföra politiska kampanjer eller individer. Politiska inlägg eller kommentarer som är partiska, bjuder in till debatt, försöker påtvinga andra medlemmar din politiska åsikt eller ropar ut det uppfattade felet av specifika politiska ledare eller regeringars trossystem är förbjudna.

RESPEKTERA ALL ANDLIG/RELIGIÖS TRO. Tänk på att medlemmar kommer till ViktVäktarna från en mängd olika bakgrunder och övertygelser. Vänligen skapa inte inlägg som driver religiös övertygelse på andra eller kritiserar någon annans brist på religiös övertygelse.

SÄG NEJ TILL SPAM. Vänligen håll ALLA communities inom ViktVäktarna kommersiella/reklamfria. Lägg inte upp länkar till e-handelswebbplatser, reklammaterial, nätfiske, pyramidspel, insamlingar och välgörenhetsinsatser eller någon annan form av värvning. Medlemmar får dela produkter som har hjälpt till på deras resa så länge det inte finns några kampanjkoder kopplade till en produkt – alla kampanjkoder är förbjudna.

RESPEKTERA UPPHOVSRÄTTSLIGT MATERIAL. Var medveten om att om du publicerar eller länkar någon upphovsrättsskyddad information kan du hållas ansvarig av informationsägaren. ViktVäktarna ansvarar inte för inlägg som bryter mot upphovsrättslagar. Upphovsrättsskyddad information kan inkludera innehåll från en annan webbplats, ett recept från en bok, bilder och immateriella rättigheter. Om du ser ett recept med Points®värden som en annan medlem har skapat, ska du veta att ViktVäktarna inte har validerat dessa värden.

RESPEKTERA ANDRAS SEKRETESS. Var uppmärksam på andras integritet och lägg inte upp något som avslöjar någons personliga information såsom deras fullständiga namn, telefonnummer, e-postadress eller bostadsadress, socialförsäkrings- eller kreditkortsnummer, andra medlemmars foton eller annan information utan deras samtycke. ViktVäktarna ansvarar inte för någon av din egen privata information som du väljer att dela med andra medlemmar.

VIKTVÄKTARNA ÄR FÖR VUXNA. ViktVäktarna är utformat för vuxna över 18 år. Du får inte registrera dig för ett medlemskap om du är under 18 år. Vi kommer att avsluta alla medlemskap där vi blir medvetna om att personen är under 18 år.

FÅ MEDICINSKA RÅD AV LÄKARE. Det är förbjudet för dig att dela eller erbjuda någon form av fysisk eller psykisk hälsobedömning, diagnos, behandling eller råd till andra medlemmar (även om du är en licensierad eller registrerad läkare eller delar samma medicinska tillstånd). ViktVäktarna är inte ett forum för att tillhandahålla professionell medicinsk eller mental hälsorådgivning, diagnos eller behandling. Referera alltid till din läkare för alla sådana frågor, bekymmer och råd.

Om du känner att en annan medlem bryter mot dessa riktlinjer i en workshop, rapportera till personalen.

På Community kan du rapportera andra medlemmars inlägg genom att klicka på menyn med tre punkter och trycka på "Rapportera inlägg". Om du föredrar att inte se en annan medlems inlägg, ta helt enkelt bort dem från ditt flöde genom att välja "blockera medlem" efter att ha tryckt på menyn med tre punkter bredvid användarnamnet. I framtiden kommer dessa medlemmars inlägg och kommentarer inte att visas i ditt flöde. De kommer inte heller att kunna se dina inlägg och kommentarer. Oroa dig inte, de kommer inte att veta att du har blockerat dem.