Blogg

Prioritera dig själv!

 

28 augusti 2017 
Känner du också att det ibland är svårt att få tiden att räcka till?  Och ändå fyller vi på med fler och fler saker i livet som ska hinnas med. Ibland gäller det att stanna upp och reflektera över vad som verkligen är viktigt i ens liv. Sänk kraven och sortera bort sådant som är mindre viktigt för dig, och se till att prioritera dig själv ibland. Mår du bra så orkar du också mer!

Förenkla vardagen!

En avgörande faktor när det kommer till att leva hälsosammare är att ta sig tid till att planera. Handla hem bra mat som är lätt att laga så behöver du inte fundera mer på vad du ska äta. Här får du några handfasta tips för hur du planerar din matvecka.  Prova något av allt-i-ett-recepten nedan, köp hem några färdigrätter från vår webbshop (missa inte vår nyhet som snart finns på lager; en krämig kyckling- och svampristto) eller beställ vår matkasse så kan du enkelt prioritera din hälsa samtidigt som du får vardagen att gå ihop!

Det är roligare tillsammans!

Att fler i familjen delar intresset av bra mat och goda vanor kan underlätta och dessutom blir det så mycket roligare när man är två – läs om Lillemor och Gunnar som gjorde en gemensam sak av att ta tag i sin vikt. Vill du också göra din viktresa tillsammans med någon i din familj? Nu har vi infört familjepris så att fler i familjen kan följa med på viktresan till ett förmånligare pris! Läs mer om familjepris här. 

 Ta hand om dig, du är viktig!

/Maria, webbredaktör