Vad händer på veckans Wellness Workshop?

Vad händer på en Wellness Workshop?

 

När du kommer till oss får du först träffa din coach för att göra en Wellness check-in (avstämning och vägning). Vägningen sker helt diskret med dig och coachen. Sedan börjar workshopen 30 min efter angiven tid och pågår i ca 30 min. Du väljer själv hur aktiv du vill vara, det går utmärkt att bara sitta och lyssna.  OBS! Just nu ersätts våra fysiska workshops av tillfälligt livesända workshops!

Våra duktiga och diplomerade coacher har alla varit i dina skor och finns här för dig för att stötta och inspirera dig på din resa. Varje vecka pratar din coach om ett ämne som rör viktminskning, mat eller motion. Oavsett var i Sverige du besöker oss, har vi samma tema på veckans workshop. Är du nyfiken på vad veckans workshop handlar om? Här får du en liten sammanfattning av kommande veckors teman.

Vecka 13: Anpassa dig till nya rutiner

Hur får man struktur i sin vardag när saker inte är som de brukar vara?  Vi hjälper dig att sätta struktur i en annorlunda vardag. 

 

För dig som är ny medlem eller vill bli medlem på plats

Du som blivit eller vill bli medlem är välkommen till en workshop på en ort och tid som passar dig. När du kommer dit anmäler du dig i receptionen, sitter in och lyssnar på workshopen som tar ca 30 minuter. Därefter ser coachen till att du blir omhändertagen och du får en speciell introduktion av programmet, vilket alltså sker efter ordinarie workshop så räkna med att det tar lite längre tid vid ditt första besök.