Vad händer på veckans Wellness Workshop?

Publicerad 23 mars 2016

Vad händer på en Wellness Workshop?

När du kommer till oss får du först träffa din coach för att göra en Wellness check-in (avstämning och vägning). Vägningen sker helt diskret med dig och coachen. Sedan börjar workshopen 30 min efter angiven tid och pågår i ca 30 min. Du väljer själv hur aktiv du vill vara, det går utmärkt att bara sitta och lyssna. OBS! Just nu erbjuder våra center i Stockholm, Göteborg och Malmö fysiska workshops. Alla våra andra lokaler har öppet för Wellness Check-in (vägning) och våra livesända workshops fortsätter.

Våra duktiga och diplomerade coacher har alla varit i dina skor och finns här för dig för att stötta och inspirera dig på din resa. Varje vecka pratar din coach om ett ämne som rör viktminskning, mat eller motion. Oavsett var i Sverige du besöker oss, har vi samma tema på veckans workshop. Är du nyfiken på vad veckans workshop handlar om? Här får du en liten sammanfattning av kommande veckors teman.

Vecka 14: Minska din stress

Det är naturligt att känna stress när vår dagliga tillvaro inte ser ut som den brukar göra. Ibland kan stress leda till att vi agerar på ett sätt som stjälper oss, t ex att vi börjar äta sämre vilket successivt tar oss längre bort från våra mål. Vi ger dig tips för hur du kan minska din stress så att du inte hamnar av banan. 

För dig som är ny medlem eller vill bli medlem på plats

Du som blivit eller vill bli medlem är välkommen till en workshop på en ort och tid som passar dig. När du kommer dit anmäler du dig i receptionen, sitter in och lyssnar på workshopen som tar ca 30 minuter. Därefter ser coachen till att du blir omhändertagen och du får en speciell introduktion av programmet, vilket alltså sker efter ordinarie workshop så räkna med att det tar lite längre tid vid ditt första besök.