Framgångshistoria: Johan -44 kg

"Jag ställde in mig från början på att detta är en förändring över en lång tid. Jag kom ganska snabbt in i mina nya rutiner och sedan dess har jag hållit i dem. Numera äter jag för att bygga upp kroppen, få energi och orka träna."
Publicerad 27 september 2022

Allt blir roligare tillsammans, det har Johan och hans bror bevis på. Numera tränar de tillsammans flera dagar i veckan och har båda fått bättre koll på hälsosam kost och portionsstorlekar. Johan har gått ner 44 kg och hade tidigare problem med sömnen, ont i fötterna och kroppen.

Han blev rekommenderad att prova ViktVäktarna® och hade tidigare erfarenhet eftersom hans pappa varit medlem. Han valde medlemskapet Coach+Digital och har under hela tiden kunnat träffa sin coach Louise digitalt för att få stöd och pepp under resans gång.

- Det har varit bra att väga in sig varje vecka hos Louise för att jag behövde ett konkret konsekvenstänk i början. Resultatet stod svart på vitt och inga ursäkter i världen ändrar siffran, berättar Johan.

Fick med sin bror

Johans bror började på ViktVäktarna ett år efter honom och valde även han att gå hos coach Louise. Bröderna har tidigare golfat tillsammans och har även lagt till gymträning successivt. Numera tränar bröderna tillsammans fem gånger i veckan.

- När jag märkte att programmet gav resultat blev det roligare att träna och på så sätt har det ena gett det andra. Saker blir roligare när man märker att det känns bra i kroppen och när man ser att det ger positiva resultat.

Äter samma mat

Johan har inte gjort någon större förändring när det gäller maten han äter, den stora förändringen har varit portionsstorlekarna och att han lagt till flera mål under dagen.

- Tidigare kunde jag äta bara frukost och middag. Då åt jag oftast alldeles för mycket middag eftersom jag var så hungrig.

Vågen är inte i fokus under Johans hälsoresa. Han går mycket på känslan i kroppen och förändringarna han uppnår under tiden.

- Jag ställde in mig från början på att detta är en förändring över en lång tid. Jag kom ganska snabbt in i mina nya rutiner och sedan dess har jag hållit i dem. Numera äter jag för att bygga upp kroppen, få energi och orka träna. Det hjälper mig att jag är envis som person, och går jag in för något gör jag det till 100%.

Johan nu & då:
"Jag sover gott och har bättre kondition än tidigare. Jag känner mig nu som jag gjorde när jag var ung och tränade som mest" säger Johan.

Johan och hans bror tillbringar mer tid än någonsin tillsammans, deras band har blivit ännu starkare samtidigt som deras viktnedgångar blivit en bonus. Johan planerar att ha kvar sitt medlemskap och appen ett tag till för att gå ner lite till. Hur mycket vet han inte, det får kroppen bestämma.

- Det har hela tiden handlat om att ha god hälsa för mig, inte antalet kilo jag tappar. Såklart bidrar brorsan till motivationen, jag får ibland lite tävlingsinstinkt gentemot honom.

Mår mycket bättre

Hälsovinsterna är många och Johan känner stor skillnad i kroppen.

- Jag sover gott och har bättre kondition än tidigare. Jag känner mig nu som jag gjorde när jag var ung och tränade som mest. Det är först nu efter jag kommit tillbaka som jag känner den stora skillnaden från innan. Jag vill också ge en stor eloge till min coach Louise, hon är verkligen engagerad och har gjort hela resan så mycket roligare.

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.