Marion, -21 kg

Marions främsta skäl för att gå med i ViktVäktarna® var att få en bättre hälsa. För fyra år sedan fick hon diagnosen diabetes.
Publicerad 18 juni 2019

Marion, -21 kg

- Jag fick ju diabetes på grund av min övervikt, så jag visste att jag behövde gå ner.

För ca 20 år sedan gick hon ner i vikt genom att äta hälften så mycket som vanligt.

- Det var en slags kur jag gick igenom. Jag hade ryggont och doktorn sa åt mig att gå ner några kilo. Men 20 år senare hade alla 20 kilon kommit tillbaka! Det här känns mycket mer hoppfullt…

Tack vare inspiration från sin kollega som var nöjd med ViktVäktarna, så valde Marion att prova hon med. Planering och vägning av all mat är grunden för Marion som dessutom älskar att laga mat.

Det är så mycket god mat att välja bland. Tidigare var jag lite anti vegetariskt. Jag älskar ju kött, men ska jag vara ärlig har jag aldrig ätit så mycket god vegetarisk mat som nu. Visst äter jag kött hemma fortfarande, men jag väljer det i högre utsträckning när jag går på restaurang istället.

Marion, nu & då
Medlemmar-Marion
Medlemmar-Marion
Medlemmar-Marion
Medlemmar-Marion

Ny energi och nya kläder

Effekterna på Marions livsstilsförändring lät inte vänta på sig. Redan efter två månader gjorde hon en smått otrolig upptäckt.

- Det hände något med min diabetes. Värdena blev så bra att jag slapp min dagliga tablett. Och dessutom slutade jag snarka!

Nu har Marion rensat hela sin garderob och fyllt på med nya fina plagg i sin rätta storlek. På fritiden går hon på Line dance och njuter av att hon orkar mycket mer.

- Jag känner mig som en ny människa med massor av energi! Det här med nya kläder fungerar också som motivation om jag skulle dippa någon gång. Jag vill inte tillbaka dit igen, till de större storlekarna.

Inspirerar sin omgivning

Som guldmedlem går Marion nu och väger sig var tionde vecka för att ha koll på att hon inte går upp eller ner för mycket. Hon känner ett lugn inför framtiden och tror hon kommer hålla vikten.

- Jag har motiverat en kompis att börja nu, och det känns roligt att kunna vara en inspiration för andra! Jag kan bara rekommendera andra att prova ViktVäktarna. Låt det ta lite tid bara. Och kämpa på!