Min plan har förändrats. Vad händer nu?

Vare sig du fått färre dagliga Points i din budget eller din NollPointslista blivit längre finns vi här för att få förändringarna att fungera för dig.
Publicerad 20 oktober 2021 | Uppdaterad 29 november 2022

Förändring är spännande. Framsteg! Utveckling! Men låt oss vara ärliga: Vi vet att det är ett avbrott i det du är van vid. Så här kan du dock ändra ditt perspektiv från att se det som ett avbrott till att se det som en chans att se med nya ögon på dina matvanor och din resa mot viktnedgång:

Om din budget blivit mindre …

Vi fattar, det kan kännas oroande i början att se siffran sjunka. Men om din dagliga Pointsbudget blivit mindre betyder det också att din NollPointslista nu är längre.

Om din budget blev större ...

Kan man verkligen ha en större budget och ändå gå ner i vikt? Svaret är ja. En daglig Pointsbudget som är generös nog att ge plats åt den mat du älskar gör det lättare att hålla dig till programmet och nå dina mål.

Om du har ny NollPointsmat ...

NollPointslistan är generös, med mer än 200 olika livsmedel, för att uppmuntra till variation och garantera att du alltid hittar mat du gillar och kan kombinera på olika sätt, som bas i en måltid, som tillbehör eller mellanmål. Se hela listan här.