“Min budget har förändrats – hur gör jag?”

Har du fått fler Points® per dag? Strålande! Har du fått färre Points per dag? Strålande det med! Låt oss förklara och visa dig nyckeln till framgång med vårt nya, vetenskapligt grundade program.
Publicerad 20 oktober 2021

Så du har provat PersonligaPoints™-programmet och fått din splitternya budget, anpassad till just dig. Känns saker ändå lite … ovana? Vi förstår att du kan känna på olika sätt kring de nya förändringarna. Men efter två år av noggrant testande på bokstavligen tusentals medlemmar, har vi samlat massor av tips för att hjälpa dig att få så mycket som möjligt ut av din plan.


Har din budget förändrats? Vi förklarar varför

PersonligaPoints- programmet analyserade all data

För att skapa en så användarvänlig och effektiv viktminskningsplan som möjligt, tittade PersonligaPoints-programmet på:


✔ Den mat du gillar

✔ Din ämnesomsättning

✔ Dina viktmål

✔ Om du lever med diabetes


Baserat på detta tog det fram en plan:


✔ Massor av mat du gillar och inte behöver registrera

✔ PLUS en budget för all annan mat som gör livet kul

✔ PLUS utrymme för dig att både addera fler Points och spendera dem, utan att gå upp i vikt

Förändring är spännande (tänk utveckling och framsteg), men låt oss vara uppriktiga – vi vet att det kan påverka dina vanor och det du känner dig trygg med. Här är några tips för att hjälpa dig skifta perspektiv så att du ser detta som en möjlighet – och inte som en svårighet. Det hjälper dig att se med nya ögon på dina val och matvanor.


Om din budget har blivit mindre…

Ni berättade att ni gillar att ha många olika val av NollPointsmat

Och vi lyssnade! Med det sagt fungerar budgeten och NollPointsmaten tillsammans, så det krävs att vi ger och tar. Ju mer NollPointsmat du har, ju lägre blir din budget – och vice versa.Om din budget blivit större…

Ni berättade att ni gillar många olika typer av mat

Det är vi med på! Det är därför PersonligaPoints-programmet räknat ut en större budget – så du lugnt kan spendera den på vilken mat du vill. För att jämna ut det får du färre alternativ på din NollPointslista.


Vill du ändra din NollPointsmat?

Gör om frågeformuläret och välj vilken mat som du vill ha som NollPointsmat. I appen; Gå till din profil (gubben uppe i högra hörnet), sedan inställningar (kugghjulet), klicka på Program och sedan Inställningar för NollPointsmat.