[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Matdagbok – ditt effektivaste redskap för att gå ner i vikt | WW ViktVäktarna

Ditt effektivaste redskap för att gå ner i vikt :

Matdagbok

Att föra matdagbok och få koll på vad du äter och dricker är det effektivaste redskapet för att gå ner i vikt. Du får en översikt av vad du stoppar i dig och blir medveten om vad och hur mycket du äter. ViktVäktarnas smarta redskap på webben och i appen har allt du behöver för att föra matdagbok på ett överskådligt och enkelt sätt.

Funktioner som förenklar

För att det ska bli enkelt för dig att föra matdagbok så är alla livsmedel och recept självklart Pointsberäknade. Du söker upp ett livsmedel eller recept och anger hur mycket du har ätit eller druckit. På så sätt har du hela tiden koll på din Pointsbudget. Andra funktioner som underlättar för dig är snabbval, streckkodsläsare, spara måltider, calculator och skapa egna recept och livsmedel. ViktVäktarnas matdagbok är lätt att använda och allt finns nära till hands - antingen som app i mobilen eller på webben>>. 

Mer än en matdagbok

I våra smarta redskap kan du förutom att föra matdagbok, även registrera vikt och följa din viktkurva, och dessutom registrera din motion. När du registrerar din vikt varje vecka får du en bra översikt över din viktminskning med hjälp av en graf och siffror som visar genomsnittlig viktminskning per vecka. Du får även peppande delmål på vägen. Motionen registrerar du utifrån intensitet och varaktighet för att lägga till Points. Vi ger dig ettmål att sträva mot varje vecka. Du kan dessutom koppla ihop din aktivitetsenhet (t.ex. Apple Watch, Google Fit och Fitbit) för att hålla koll på dina steg och din aktivitet. 

På ditt sätt

Alla våra medlemskap ger dig tillgång till våra smarta redskap där du kan föra matdagbok, hålla koll på din viktminskning och registrera motion. Om du vill sköta din viktminskning på egen hand så ska du välja vårt Bas-medlemskap. Om du istället vill kombinera de smarta redskapen i appen med stöd och motivation från våra duktiga coacher ska du välja Premium.

Nu är det dags att komma igång