Framgångshistorier

Lina, -25 kg

För drygt ett år sedan anmälde Lina sig som testpilot för WW ViktVäktarnas nya program Digital + Online Coach. Det gav henne det stöd hon behövde för att nå sitt mål.

Lina, -25 kg

 

Lina har alltid varit en idrottstjej, men avskydde egentligen att springa på grund av att hon var lite större. På gymnasiet fick hon ett “wake up call”.

-Jag ställde mig på vågen och fick en liten chock. Omedvetet hade jag gått upp så mycket att jag insåg att det var dags att ta tag i det.

Detta var för sju år sedan. Lina följde sin mammas WW ViktVäktar-program en tid, då hon redan var medlem.

-För mig var det lätt att lära mig utantill. Efter ett år nådde jag min målvikt. Sedan dess har jag pendlat en del, hoppat av och på ibland. Men eftersom jag har haft programmet i bakhuvudet så har jag snabbt kunnat komma in i det när jag behövt, exempelvis efter sommaren, när jeansen blivit för trånga...

 

Lina, nu & då
Medlemmar-Lina
Medlemmar-Lina

Blev testpilot för WW ViktVäktarna Digital + Online Coach

För drygt ett år sedan såg Lina en annons om att man kunde bli testpilot för WW ViktVäktarnas nya program Digital + Online Coach.

- Jag tänkte “varför inte?”. Vid den tiden behövde jag en liten extra knuff för att få ordning på mina rutiner igen, så det kom helt lägligt.

Programmet går ut på att du som medlem i en sluten Facebook-grupp får online coachning, stöd och pepp när det passar dig. Du rapporterar din vikt en gång i veckan via Messenger. Läs mer om Digital + Online Coach här.

- Det var ett fantastiskt upplägg! Trots att man inte gick på några veckomöten (eller workshop som det heter numera) så fick jag det stöd jag behövde. I Härnösand där jag bor finns inga möten just nu. Så det är ju ett utmärkt alternativ även för andra som har långt till en ort där WW ViktVäktarna finns.

En av de viktigaste förändringarna Lina upplevt med WW ViktVäktarna är sin syn på träning.

- Jag var ju  aldrig snabbast i fotbolls- eller handbollslaget när jag var yngre. Men insikten om att jag behövde röra på mig kom med WW ViktVäktarna. Och när jag blev lättare så orkade jag mer, och så vidare. Det var en sån härlig känsla att se resultat också!

Och resultatet heter duga. Lina har gjort comeback i handboll och numera spelar hon i A-laget i Härnösand Handbollsklubb. Laget har gemensamma träningar tre dagar i veckan och allt som oftast dubbelmatch på helgerna. Sedan ser Lina till att få in någon form av träning resterande av dagarna.

- Idag är idrott och motion en stor och viktig del av mitt liv. Det är något som jag prioriterar för jag känner hur bra jag mår av att få röra på mig.

Därför väljer Lina WW ViktVäktarna

Lina har aldrig känt att hon velat prova något annat än WW ViktVäktarna.

- Det finns alldeles för mycket att välja bland, och varför skulle jag göra något annat när jag vet att detta fungerar och jag mår bra av det. Dessutom kan jag äta allt i stort sett hur jag vill och när jag vill. Det är ju så fritt. Jag kan äta glass för hela dagens budget om jag skulle vilja. Men det gör jag ju inte såklart!