Foto av Ägg- och baconsmörgås från WW ViktVäktarna

Ägg- och baconsmörgås

5
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Bacon när det är som bäst, serverat krispigt till ägg och grönsaker.

Ingredienser

Kalkonbacon

2 skiva(or)

Ägg

2 st, kokt

Mjölk 0,5%

2 msk

Rågbröd grovt med hela korn

1 skiva(or), stor(t), 60 g

Ruccola

1 dl

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Knaperstek kalkonbacon i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Knäck i äggen i stekpannan, tillsätt mjölk och rör tills det är grynigt men fortfarande krämigt. Smaka av med salt och peppar. Lägg äggröran på brödet och servera med kalkonbacon, ruccola och tomat.