Foto av Äggröra med portabello och varmrökt lax från WW ViktVäktarna

Äggröra med portabello och varmrökt lax

2
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Denna rätt med krämig äggröra blir extra mättande och god då den serveras med stekt portabello och varmrökt lax.

Ingredienser

Portabello

4 stor(t)/stora

Rapsolja

2 tsk

Ägg

4 st

Gräslök

2 msk, hackad

Vitlök

2 klyfta(or)

Mjölk 0,5%

1¼ dl

Lax varmrökt

120 g

Dill

2 msk

Citron

2 klyfta(or)

Instruktioner

  1. Skär av foten på svamparna och stek på båda sidorna i en panna med olja.
  2. Vispa ihop ägg, gräslök, pressad vitlök och mjölk. Krydda med salt och peppar. Stek i en non-stick panna. Blanda runt då och då tills äggröran stannar.
  3. Lägg upp äggröra på svampen och toppa med lax och dill. Servera med citron.