Foto av Äggröra med tomat och ruccola från WW ViktVäktarna

Äggröra med tomat och ruccola

1
Points® value
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Mmm, äggröra är ju bara så gott. I denna har vi tomater och basilika, en superkombo! Servera röran med ruccola.

Ingredienser

Cocktailtomater

6 st

Rapsolja

1 tsk

Ägg

2 st

Mjölk 0,5%

1 msk

Basilika

1 msk, hackad

Ruccola

1 dl

Instruktioner

  1. Dela cocktailtomaterna i fjärdedelar. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs snabbt upp tomaterna.
  2. Rör ihop ägg och mjölk och krydda med salt och peppar. Häll äggröran över tomaterna och stek under omrörning i cirka 5 minuter tills äggen stelnar.
  3. Tillsätt basilikan. Servera äggröran med ruccola.