Asiatiska fishcakes med nudlar och sweet chilisås
7
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fishcakes med smak av grön currypasta serverade med en hemmagjord sweet chilisås och nudlar tillsammans med krispiga rädisor i en fräsch dressing som är både salt, syrlig och söt. Mums!
Ingredienser
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Vitlök
1 klyfta(or)
Rapsolja
1 tsk
Vatten
1 dl
Majsstärkelse (redning)
1 msk
Rörsocker
2 msk
Salt
1 krm
Lime
½ st
Glasnudlar, okokta
100 g
Torsk
500 g
Currypasta
1½ msk, grön
Lime
½ st
Ägg
1 st
Salt
½ tsk
Rapsolja
1 msk
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Sesamolja
1 tsk
Lime
1 st
Fisksås (orientalisk)
½ msk
Socker
1 tsk
Koriander
1 kruka(or)
Rädisor
1 knippe(n)