Asiatiska fiskbiffar med grönsakswok och mangosås
12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fiskbiffar smaksatta med ingefära, lime och chili, serverade med en smarrig grönsakswok och en mangosås. Såå gott!
Ingredienser
Salladslök
3 st
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Torsk
500 g
Ingefära
1 msk, färskriven
Salt
1 tsk
Ägg
1 st
Rapsolja
½ msk
Risnudlar okokta
180 g
Lök
1 st, röd/röda
Vitlök
2 klyfta(or)
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Broccoli
1 stånd
Paprika
1 st
Solrosolja
½ msk
Sweet chilisås
½ dl
Lime
1 st, 1-2 st
Fisksås (orientalisk)
1 msk, 0,5-1 msk
Matlagningsyoghurt 8%
2 dl
Mango chutney
2 msk
Lime
1 st
Sambal oelek
1 tsk