Asiatiska kalkonköttbullar med nudlar
12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna snabblagade och färgglada wokrätt brukar vara ett säkert kort. Välj de grönsaker ni gillar bäst, och godast blir det så klart alltid att välja efter säsong. Det går också utmärkt att välja frysta grönsaker, men se till att de är tinade innan de steks så de inte blir ångkokta.
Ingredienser
Salladslök
1 knippe(n)
Vitlök
1 klyfta(or)
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Kalkonfärs 10%
500 g
Honung, flytande
1 tsk
Koriander
1 kruka(or)
Japansk soja
3 msk
Sesamolja
2 tsk
Wokgrönsaker
500 g
Nudlar 100% fullkorn, okokt
200 g