Foto av Bakad potatis med kyckling- och majsröra från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med kyckling- och majsröra

10
6
1
SmartPoints per portion
Total tid
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Bakad potatis med en krämig fyllning på kyckling, majs, lök, yoghurt och honungsdijon.

Ingredienser

Bakpotatis

4 liten(t)/små

Grillkrydda

2 tsk

Grekisk yoghurt 0%

3 dl

Dijonsenap, honung

2 msk

Kycklingfilé, klar att äta, skivad

200 g

Majs

4 dl

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Baka potatis i mikro på full effekt ca 15 minuter, eller 50 minuter i ugn, 225°.
  2. Blanda yoghurt och senap, smaka av med lite salt.
  3. Finhacka lök och blanda med majs, kyckling och sås.
  4. Skär ett kryss i potatisen, krydda med grillkrydda och toppa med röran.

Anteckning

Variera gärna smaksättning på såsen, det går t ex fint att ta blanda ut yoghurten med en favoritdressing, lite BBQ-sås, sweet chilisås eller teriyakisås.