Foto av Bakad potatis med räk- och romröra från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med räk- och romröra

11
8
3
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
God som fyllning till bakad potatis, i tunnbröd eller i en grov bulle.

Ingredienser

Bakpotatis

4 liten(t)/små

Skalade räkor

2 dl

Stenbitsrom (caviar)

100 g

Ägg

4 st

Lök

1 st, röd/röda

Äpple

1 st

Dill

1 knippe(n)

Majonnäs, lätt 32%

3 msk

Fraiche 5%

2 dl

Instruktioner

  1. Baka potatisen i mikron på högsta effekt ca 12 min eller i ugn 200° ca 1 timme.
  2. Koka äggen. Hacka räkorna. Finhacka ägg, rödlök och äpple. Blanda alla ingredienserna.
  3. Fyll potatisen med röran.