Foto av Bakad potatis med skinkfyllning från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med skinkfyllning

8
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Bakad potatis i mikron är en enkel lösning på en läcker lunch som mättar länge. Rörorna kan du variera i oändlighet och här är en god röra med skinka.

Ingredienser

Bakpotatis

1 liten(t)/små

Skinka

75 g, ca 5 skivor

Lök

1 bit(ar)

Kvarg naturell 1%

½ dl

Majonnäs, lätt 30%

½ msk

Salladskrydda

½ tsk

Sallad

30 g

Gröna ärter

1½ dl

Ananas

1 ring(ar)

Instruktioner

  1. Baka potatisen i mikrovågsugn 8 - 10 min. Skär skinkan i små tärningar, hacka löken fint och rör ihop med kvarg, majonnäs och salladskrydda. Skär ett kryss i potatisen, lägg i sallad, ärter och fyllningen. Dekorera med ananas.