Foto av Bärfrestelse med hasselnötscrunch från WW ViktVäktarna

Bärfrestelse med hasselnötscrunch

4
3
3
SmartPoints per portion
Total tid
5 min
Förberedelse
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Det blir inte lättare än såhär! Kall bärkräm toppat med kanderade hasselnötter - ljuvligt!

Ingredienser

Socker

½ msk

Hasselnötter

20 st

Blåbär

100 g, frysta

Hallon

100 g, frysta

Florsocker

½ dl

Kvarg naturell 0,3%

250 g

Instruktioner

  1. Smält socker i en stekpanna. Lägg ner hasselnötterna och rosta. Ta upp och låt svalna och hacka sedan.
  2. Häll de frysta bären, florsocker och kvarg i en matberedare eller mixer. Kör tills allt är blandat. Häll upp i fina glas, strö över hasselnötscrunch och servera genast.