Foto av Biff i het marinad med risonisallad från WW ViktVäktarna

Biff i het marinad med risonisallad

8
Points®
Total tid
1 tim 35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Till sommaren kan det vara riktigt gott med en marinerad biff, servera med risoni blandat med färgglada paprikor.

Ingredienser

Ryggbiff nöt

500 g

Japansk soja

3 msk

Ingefära

1 msk

Senap (dijon)

1 tsk

Vitlök

1 klyfta(or)

Tabasco

6 droppe(ar)

Persilja

2 msk

Pasta okokt (risoni)

2 dl

Paprika

2 st, gul och orange

Cocktailtomater

8 st

Salladslök

2 st

Ruccola

35 g, 1/2 påse

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden i en plastpåse. Lägg ner biffarna i marinaden och låt marinera minst 1 timme. Koka risonin. Tärna paprika, halvera tomater och strimla lök. Blanda samman det med risonin och ruccola. Ta upp biffarna och låt rinna av. Grilla biffarna och servera med risonisallad.