[{"type":"span","children":[{"text":"Bli medlem !"}]}]

Missa inte: 1 kr /mån, men bara idag - 1april = Sant

Foto av Biff med rosmarinpotatis och gröna bönor från WW ViktVäktarna

Biff med rosmarinpotatis och gröna bönor

10
Point(s)
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Rosmarindoftande klyftpotatis serverad med stekta gröna bönor, tomater och ryggbiff.

Ingredienser

Potatis

200 g

Rosmarin

2 stjälk(ar)

Rapsolja

2 tsk

Ryggbiff nöt

150 g

Tomat

2 st

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Gröna bönor

250 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Tvätta och halvera potatisen. Plocka av rosmarinbladen från stjälkarna. Mixa 1 tsk olja med salt, peppar och rosmarin. Blanda kryddmixen med potatishalvorna och lägg på en bakpappersklädd plåt. Tillaga dem i mitten av ugnen ca 25 minuter.
  3. Hetta upp resten av oljan i en panna och stek ryggbiffen ca 1-3 minuter, salta och peppra. Dela tomater i kvartar och finhacka lök. Fräs bönor hastigt med tomater och lök. Krydda med salt, peppar och ev din favoritörtkrydda. Servera biffen med potatis och grönsaker.