Foto av Biff med rostade rotfrukter i marinad från WW ViktVäktarna

Biff med rostade rotfrukter i marinad

9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En härlig biff och till det rotfrukter rostade i ugnen. Häll över limesaft över alltihop och du ska se att du kommer att njuta!

Ingredienser

Potatis

1 st

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Kålrot

1 bit(ar)

Rotselleri

1 bit(ar)

Olivolja

1 tsk

Ryggbiff nöt

125 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Salt

1 tsk

Peppar

1 tsk

Lime

½ st

Persilja

1 msk

Mjölk 0,5%

2 dl

Instruktioner

  1. Skär rotfrukter i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Salta och ringla över olja. Tillaga i ugn 225 grader ca 20 minuter. Stek biffen i margarin och krydda med salt och peppar. Blanda lime med persilja, smaka av med salt och peppar, häll det över rotfrukterna. Servera tillsammans med biffen. Drick ett glas mjölk till.