ViktVäktarna - Biffwok med ostronsås

Biffwok med ostronsås

10
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Här har vi en smarrig wok ska du veta! Och minst lika enkelt som den är god. Tunt skivad rostbiff, sparrisbroccoli och ostronskivling tillsammans med äggnudlar och ostronsås. Mild och god, vilket gör att den passar hela familjen.

Ingredienser

Rostbiff

500 g

Sparrisbroccoli (Bellaverde)

200 g

Ostronskivling

250 g

Lök

1 st, gul/gula

Vitlök

2 klyfta(or)

Äggnudlar okokta

200 g

Solrosolja

1 msk

Ostronsås

1 dl

Instruktioner

  1. Skiva upp kött, skär sparrisbroccoli och svamp i mindre bitar och skiva lök och vitlök tunt.
  2. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en panna och stek köttet hastigt. Ta upp köttet och lägg i broccoli, lök och svamp och woka några minuter. Blanda ner vitlöken och låt steka med hastigt.
  4. Lägg ner köttet igen tillsammans med ostronsåsen och nudlarna och blanda runt tills allt är varmt.