Bönburgare med parmesan och solroskärnor
10
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vegetariska burgare som kan få vilken kötthetsare som helst att jubla! Svarta bönor, solroskärnor, moror, vitlök och parmesan. Toppade med stekt lök och svamp.
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Vitlök
1 klyfta(or)
Tomatpuré
2 msk
Balsamvinäger
1 tsk
Svarta bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Ägg
2 st
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Parmesanost
1½ dl
Solroskärnor
4 msk
Rapsolja
2 tsk
Champinjoner
250 g
Lök
2 st, röd/röda
Rapsolja
1 tsk
Sallad
70 g, t ex maché
Hamburgerbröd
4 normalstor(t)/normalstora