Foto av Bönpytt med kassler från WW ViktVäktarna

Bönpytt med kassler

4
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Pytt i panna på kassler och bönor. Lite godare, mycket fräschare!

Ingredienser

Rödbetor, färska

2 st

Kassler (fett bortskuret)

75 g

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Purjolök

¼ medelstor(t)/medelstora, liten

Päron

1 st

Margarin flytande 80%

1 tsk

Köttbuljong

1 dl

Svarta bönor, konserv

1 dl

Ruccola

2 dl

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Mjölk 0,5%

2 dl

Timjan

1 msk

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna. Skär kassler, morot, purjo och päron i bitar. Bryn kassler och grönsaker och päron i margarin, häll på 1 dl buljong och låt det puttra 5 min. Lägg i bönorna och krydda med salt och peppar. Blanda yoghurt med hackad timjan. Servera såsen till pytten tillsammans med rödbetorna i klyftor och ruccola. Drick ett glas mjölk till.