Foto av Burgare med halloumi och grönsaker från WW ViktVäktarna

Burgare med halloumi och grönsaker

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En burgare kan göras i massor av varianter. Här används halloumi för att ge en god smak och för att binda ihop den. Testa vetja!

Ingredienser

Zucchini (squash)

½ medelstor(t)/medelstora

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Halloumi

150 g

Ägg

1 st

Mynta

1 msk, finhackad

Romansallad

1 st

Avokado

1 liten(t)/små

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Riv zucchini och morot. Krama ur så mycket saft du kan och lägg grönsakerna i en skål. Riv i halloumin, knäck i ett ägg och lägg i myntan. Salta och peppra.
  2. Forma till 4 burgare och stek i en teflonpanna tills osten smälter och binder ihop burgaren.
  3. Servera burgarna i ett salladsblad med avokadoklyftor och tomatskivor.

Anteckning

Teflonpanna är en förutsättning för att dessa burgare ska bli bra.