Foto av Cajunkryddad tofu med majssallad från WW ViktVäktarna

Cajunkryddad tofu med majssallad

6
0
0
SmartPoints per portion
Total tid
35 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tofu med en kryddig rub, serverad med sallad på grillad majs, tomat och koriander. Somrigt och gott!

Ingredienser

Tofu

250 g

Vitlökspulver

½ tsk, grovt

Cayennepeppar

½ tsk

Paprikapulver

1 tsk, rökt

Oregano

1 tsk

Paprikapulver

1½ tsk, rökt

Timjan

1½ tsk

Majskolv

4 st, vikt avser ätlig del

Cocktailtomater

250 g

Salladslök

1 knippe(n)

Chilipeppar

1 st, röd/röda, mild

Rapsolja

1 tsk

Koriander

1 kruka(or)

Sallad

70 g

Instruktioner

  1. Skiva tofu. Blanda ihop alla torra kryddor till en rub och massera in den i tofubitarna.
  2. Grilla majskolvarna och skär sedan av kornen. Halvera tomater och hacka salladslök och chili. Blanda ihop med majs, koriander och sallad.
  3. Hetta upp olja i en panna och stek tofun, 3 minuter per sida. Toppa salladen med tofun.